ARKIV
Viser nyheder fra august
Vis kun nyheder fra eller fra
Søndag den 26. august 2018
Skrevet af David
Kære Kajakbumser,
Siden jeg for 22 år siden gik på pension, har jeg - året rundt - arrangeret kajakture - først for “Kajaklemmerne” - og de sidste 6-8 år for Kajakbumserne, hver lørdage og søndage. Det er blevet til mere end 2.200 kajakture - og da jeg i alt har roet i 61 år - tør jeg slet ikke tænke på, hvor mange tusinde kajakture det er blevet til.Som regel har vi roet dagsture på ca. 5 til 10 km - med en dejlig snak og en kop kaffe ind imellem. Det har været fantastisk dejligt - og vil også være det fremover. Men nu stopper jeg med at indkalde til disse ture.

Nogle Kajakbumser vil gerne på længere ture på 10-20 km og det forstår jeg absolut og selv vil jeg deltage i mange af disse ture, men måske vende kajakken lidt tidligere.

Så jeg vil opfordre jer alle til lejlighedsvis at indkalde til disse ture, ligesom vores formand Jes selvfølgelig ofte vil stå for turene.
Nu hvor vi kan indkalde til turene både ved hjælp af sms og ved brug af vores offentlige Facebook profil er det umådeligt nemt at indkalde til disse ture - så benyt jer af disse muligheder.
Mange Kajakbumser har nu en ret høj alder, men det er dejligt at se, at der stadig kommer nye medlemmer til og nu, hvor vi har en Facebook profil, kan vi få endnu flere medlemmer.

Vi ses på vandet.
 
Søndag den 26. august 2018
Skrevet af Henning
Facebook
Vi er på Facebook med en såkaldt lukket gruppe med navnet Kajakbumsernes Netværk, hvilket betyder, at man på Facebook kan finde og tilmelde sig gruppen.

Besøg Kajakbumsernes Netværk


Ønskes der medlemsskab af foreningen Kajakbumserne, skal der ansøges specielt om det. Betingelserne står på vor hjemmeside under FORENINGEN.