ARKIV
Viser nyheder fra 2020
Vis kun nyheder fra eller fra
Mandag den 19. oktober 2020
Skrevet af Finn
Fællesroning
Vær opmærksom på, at vores ture normalt kun bliver annonceret i vores Facebook-gruppe!
Bemærk også, at alle er velkomne til at slå ture op der.
Så hvis du har et godt forslag til en tur, eller bare gerne vil have lidt selskab på en tur, så slå det op i Facebook-gruppen.
 
Onsdag den 09. september 2020
Skrevet af Finn
Bliv medlem af Kajakbumserne
Der er nu tilføjet en "Bliv medlem knap" under "Foreningen", Den kan benyttes til indmeldelse i Kajakbumserne. Indmeldelsesgebyret betales til vores kasserer Kaja Jeppesen via overførsel eller mobilepay.
NB: Send også en mail til Kaja med underretning om at du har indmeldt dig.
 
Mandag den 20. juli 2020
Skrevet af Finn
Stickers
Vi har fået lavet nogle stickers med vores logo til bil og kajak.
De kan nu købes af Jes i forbindelse med vores fællesture....
Se nærmere HER!
 
Tirsdag den 12. maj 2020
Skrevet af Kaja
Meddelelse vedr. medlemsskaber!
Vedr. medlemsskab af kajakbumserne i forhold til persondataloven.

Jeg kan se af de mails jeg får retur, at jeg er nødt til lige at præcisere, hvad der er jeg - eller rettere persondataloven - mener.
De, som har modtaget en mail i dag den 22.06.2020 fra mig om tingmødet, er fortsat medlem af Kajakbumserne.

Det er ikke mig I skal svare, men den mail, som er sendt automatisk ud via Conventus. I den er der et link, som I skal bekræfte.

Mailen fra Conventus har I sikkert modtaget i december måned sidste år, og som jeg lige kan læse mig frem til i betingelserne, får I én igen om 3 år. Som skrevet i afsnittet nedenfor, så skal I følge linket og bekræfte fortsat medlemsskab. Hvis ikke I gør noget, så smutter I ud af systemet.

Hvis I ikke kan finde mailen fra Conventus og fortsat vil være medlem af Kajakbumserne, kan i sende mig en mail, og jeg "genopretter" jer i Conventus.

Men igen - modtager i ovennævnte mail om Tingmødet, så er det hele OK - indtil næste gang, Persondataloven kræver godkendelse fra jer, og sådan vil det blive ved, hvis ikke der kommer en anden løsning fra EU, men det tænker jeg desværre ikke, at der gør.

Venlig hilsen Kaja
 
Torsdag den 09. april 2020
Skrevet af Kaja
Kaja's Bøn
Denne meddelelse er primært til medlemmer af foreningen Kajakbumserne.

I forbindelse med indførelsen af den nye persondatalov skal vore medlemmer fysisk bekræfte, at I ønsker fortsat medlemsskab af foreningen.

Dette sker ved, at der bliver udsendt en mail via Conventus (som er det program vi bruger til medlemsregistrering og regnskab, stillet til rådighed fra kommunen, ganske gratis). Ved at svare på den mail, skal I bekræfte, at I ønsker (fortsat) medlemsskab, ellers bliver I slettet af systemet. Jeg kan af medlemslistens antal se, at det er sket for nogle af jer.

Jeg sender en mail til alle, angående Tingmødet 28.06.2020. De af jer, som tror I er medlem, men som ingen mail får, er enten ikke medlem længere eller har glemt at informere mig om ny mailadresse.

De, som kun er medlemmer af netværket, er dog hjerteligt velkomne som medlemmer af foreningen. Nærmere information om, hvordan det foregår findes her på hjemmesiden under FORENINGEN.